SÅ HÄR TRÄNAR VI

BOKA

Trine lägger upp månadens utvalda gemensamma aktiviteter (se exempel här). Du tittar igenom och bokar det du vill ta del av (antingen online eller via vår app). Du väljer alltid själv hur mycket du vill eller orkar träna. Under perioder du inte hunnit träna så mycket kan du alltid gå tillbaka till undervisningen i efterhand via vårt Innergi-bibliotek.

TRÄNA

All träning sker online fast på ett sätt du kanske inte är van vid i vardagen. Vi har spenderat mycket tid på att hitta annorlunda tekniska plattformar som ger oss möjlighet att skapa en mer personlig och kreativ upplevelse. Nästan all vår träning är lärarledd och live så du har personlig kontakt. Vår ambition är även att komplettera med fysiska träffar i Lund och Malmö (...och resten av landet) så fort det är möjligt.

UPPREPA

Upplägget bygger på en beprövad och vinnande förändringsprocess där små påminnelser i vardagen, via olika kanaler, över en längre tid, tillsammans med en växande ”tribe”, skapar helt nya möjligheter för dig att växla upp och komma åt ditt bästa potentiella jag.

 

VAD GÖR MAN PÅ ETT MENTALT GYM?

innergi_startpaket (kopia).jpg

UPPGRADERAR SITT MENTALA OPERATIVSYSTEM

Startpaket

Som ny medlem i Innergi börjar du med att ta del av vårt härliga startpaket kring mental hållbarhet, neuroscience (vetenskap kring nervsystemets uppbyggnad och funktioner) och styrketräning på insidan.


Ca. 45 minuters träning (text, audio och video) som du tar till dig när det passar dig.

Innergi_i Lund (kopia).jpg

FYLLER PÅ MED NYA MENTALA VERKTYG

Mikrokurser

Löpande under året lär vi oss nya forskningsbaserade mentala verktyg.


 1. Vecka 1: Mikrokursen kickas igång via live-sändning med innergi-instruktören (ca 10 min) .

 2. Vecka 1-4: Tillgång till utbildningsvideos, ladda-ner-övningar, forskning, YouTube-klipp och boktips i små pedagogiska mikroportioner (5-8 mikroportioner @ 5 min).

 3. Vecka 5: Instruktören samlar alla kring den digitala lägerelden för att summera och dela erfarenheter (ca 40 min)

jobba_cph.jpg

LÄR SIG JOBBA HJÄRNSMART

Mikrotips

Inspirerande lättsmälta mikrotips/råd/övningar kring hur du kan jobba mer hjärnsmart och därmed få mera gjort, på kortare tid, med mindre ansträngning och bättre kvalitet. Vi har även vid tillfällen dragit till Köpenhamn för att innergi-jobba under en dag (se bilden).

Ca. 10 minuter - inspelade på intressanta arbetsplatser med tillhörande diskussionsforum.

lägerträff4.jpg

SAMTALAR KRING LÄGERELDEN

Digitala lägereldsträffar

Samling kring den digitala lägerelden (eller den urbana...när möjlighet ges). En möjlighet för återhämtning, samtal, reflektion och erfarenhetsutbyte utifrån ett specifikt ämne relaterat till mentalt välbefinnande.


40 minuters lärarledd live session.

Image by Austin Distel

NERDAR NER SIG MED EXPERTER

Gästwebinars

Gästföreläsningar och samtal med ledande experter och inspiratörer inom hjärnforskning, mental träning och andra relevanta områden.


Ca 40 min, live med möjlighet att ställa frågor. 

innergi_cirkel (kopia).jpg

GÅR MED I EN BOKCIRKEL

Digital bokcirkel

Möjlighet att fördjupa sig i ny bok/forskning/TedTalk tillsammans med andra innergister. Ofta i mindre grupper. Kan även initieras av innergisterna själva.


Vecka 1: Lärarledd kickoff ca 10 min

Vecka 2-5: Alla tar till sig det utvalda materialet

Vecka 6: Instruktören samlar alla kring den digitala lägerelden för att reflektera och dela insikter.

Innergi_TV.jpg

FÖLJER SENASTE UTVECKLINGEN

InnergiTV

Vår egen webbTVshow - nyhetsbevakning med Trine, gäster och innergister kring aktuella ämnen.

10 minuters live sändning + frågor och inhopp från innergister.

Image by Nitish Meena

HÄNGER MED ANDRA INNERGISTER ONLINE

Innergi Community

Mellan våra träffar samlar vi alla innergister i vårt slutna forum (Facegrupp, LinkedIn eller vår hemsida) där vi diskuterar aktuella ämnen, delar erfarenheter och lär känna varandra bättre. En möjlighet att utvecklas tillsammans med människor utanför din vanliga sfär.

IMG_4017 (kopia).jpg

TRÄFFAR ANDRA INNERGISTER PÅ STAN

Popup-lägereldar

Så fort tillfället ges (som vi längtar!!!) bjuder vi in till popup-lägereldar eller andra aktiviteter live i din stad (till en början i Lund och Malmö).


Som läget är nu får detta växa fram över tid och bli en härlig bonus till ditt medlemskap när det väl händer.  Hör av dig om du vill starta popupp lägereldar i just ditt område.

Ska%CC%88rmavbild%202020-12-05%20kl.%202

UTFORSKAR VÅR KUNSKAPSBANK

Innergi-biblioteket

Här fyller vi på med all träning vi har gått igenom så att du enkelt kan gå tillbaka och återuppliva kunskapen. Till en början är det kanske lite tomt men sakta men säkert bygger vi upp vårt bibliotek.

23275587_693469607517857_785485950090819

TAR EMOT HJÄLP NÄR DET SKAVER

Innergi-jouren

Under hela programmet har samtliga innergister möjlighet att skriva till Innergi-jouren med specifika vardagsutmaningar som vi sen kollektivt försöker lösa. Under denna corona-drabbade tid finns även vår grundare Trine Grönlund lite extra tillgänglig för alla er som behöver fylla på med ny innergi.

 

DETTA LÄR VI OSS

Med forskningsbaserade mentala verktyg lär du dig:

 • komma åt ditt bästa jag…i alla lägen.

 • prestera och må på topp utan att dräneras.

 • optimera och boosta din hjärna genom att leva och arbeta mer hjärnsnällt.

 • stanna upp och kliva ur autopilot för att kunna ta bättre och mer medvetna beslut.

 • förstå, hantera och ta ansvar för de tankar och känslor som formar ditt liv.

 • ersätta upplevda hot med en känsla av kontroll.

 • träna upp dina fokusmuskler för att få mera gjort, med mindre ansträngning och bättre kvalitet.

 • stärka din resiliens (återhämtningsförmåga) för att stå bättre rustad inför livets motgångar…och möjligheter.

 • sänka tempot lite i ditt liv utan att tappa farten.

 • få tillgång till ett inre lugn oavsett yttre kaos.

 • få energin att räcka hela vägen genom att ha koll på ditt mentala energi-konto.

 • använda tystnad, reflektion och pauser som strategiska verktyg till att uppnå dina mål.

 • utöva medkänsla med dig själva och andra.

 • använda din superkraft (ditt "purpose") för att jobba mer mentalt hållbart och göra skillnad i den värld du lever i.

 

VEM KAN ANMÄLA SIG?

Alla som vill utforska vägen till en roligare och mer mentalt hållbar vardag tillsammans med (o)liksinnade från hela landet. Du som vill växla upp genom att uppgradera ditt mentala operativsystem. Du som vill kunna prestera och må på topp i vardagen. Som vill sänka tempot…utan att tappa farten. Ledare och medarbetare. Hela verksamheten. Ledningsgruppen. Arbetslaget. Föreningen. Bokklubben. Du som egenföretagare. Du som serie-entreprenör. Du som är forskare. Du som är marknadschef. Du som jobbar på en bank. Du som jobbar inom det offentliga. Du som är mittemellan livets olika kapitel. Alla är välkomna!

ÄR ALL TRÄNING ONLINE?

Vårt tidigare upplägg byggde på en mix av online undervisning och fysiska träffar. På grund av den rådande pandemin har vi tänkt om och hittat nya innovativa möjligheter att träna online fast med samma goa känsla av personlig gemenskap och engagerade ledare. Utifrån nya roliga tekniska plattformar skapar vi förutsättningar för spontana samtal kring lägerelden och inspirerande undervisning…i sann innergi-anda. Vi har dessutom ambitioner om att addera löpande popup aktiviteter runt om i landet tillsammans med våra partners och dig som innergist (till en början i Lund och Malmö).

KAN VI SOM FÖRETAG ANMÄLA VÅRA MEDARBETARE?

Självklart! Innergi riktar sig till såväl ledare som medarbetare från alla branscher. Tidigare deltagare har kommit från både näringslivet, det offentliga och akademin. Programmet är en nyckelfärdig lösning för alla verksamheter som vill komma igång med (komma ikapp med?) det viktiga arbetet att skapa en mer human och mentalt hållbar företagskultur. Det kan komplettera ert existerande arbete kring kompetensutveckling, arbetsmiljö- och friskvårdsfrågor och social hållbarhet. Det kan även vara ett nytt innovativ tillskott till ert förmånspaket. Anmäl hela företaget, avdelningen, ledningsgruppen eller utvalda innergi-ambassadörer. Kom ihåg att medarbetarna kan välja att utnyttja sitt friskvårdsbidrag.

ÄR DETTA NÅGOT FÖR OSS EGENFÖRETAGARE?

Det hoppas vi! Som egenföretagare arbetar man ofta mycket ensam. Under den rådande pandemin tror vi att det är viktigare än någonsin att vi istället står samman. Låt Innergi-programmet och innergister från alla möjliga företag och branscher bli dina nya ”mentala kollegor”. Någon att luta dig mot, bolla idéer med, som ser dig och plockar upp dig när tankarna drar iväg åt fel håll. Kontakter knyts, vänskap skapas, kunskap förmedlas. Ett härligt sätt att transformeras tillsammans med andra genom nyvunnen mental styrka, insikter och visioner.

ENGELSKTALANDE?

I dagsläget erbjuds programmet enbart på svenska men vår ambition är att anpassa oss till engelsktalande innergister om det finns intresse för detta från en större grupp. Maila oss ditt intresse här

 

BÖRJA TRÄNA

 

©2021 av Innergi-Labbet AB. Skapat med Wix.com